У Таїланді заблокують неавторизовані криптоплатформи

Комісія з цінних паперів і бірж Таїланду (SEC) передасть вищому відомству інформацію про неавторизовані криптовалютні платформи для їх подальшого блокування. Про це йдеться на сайті регулятора.

Рішення ухвалено 19 квітня на засіданні урядового комітету із запобігання злочинам, пов’язаним із технологіями. Локальний доступ обмежить Міністерство цифрової економіки та суспільства після схвалення суду.

У SEC рекомендували місцевим користувачам вивести свої активи з подібних майданчиків. На думку відомства, блокування допоможе правоохоронцям запобігти їхньому використанню злочинцями для протиправних дій, таких як відмивання грошей.

Влада послалася на аналогічні рішення Індії та Філіппін. У 2023 році регулятор останньої застеріг інвесторів від взаємодії з Binance, а пізніше – вдався до блокування майданчика.

Нагадаємо, наприкінці того ж року Управління фінансової розвідки Індії звинуватило дев’ять великих біткоїн-бірж у роботі без реєстрації та порушенні законів щодо боротьби з відмиванням грошей і фінансуванням тероризму.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK