Web3-застосунок STEPN оголосив про інтеграцію з Apple Pay

Мобільний застосунок з концепцією Move-to-Earn під назвою STEPN оголосив про інтеграцію з системою платежів Apple Pay.

Розробники Web3-гри впевнені, що така співпраця зробить застосунок доступнішим. Це дозволить користувачам “прив’язати” свою картку до Apple Pay і купувати NFT-кросівки всередині гри за фіатні кошти.

Головна виконавча директорка проєкту Шиті Менген зазначила, що інтеграція з рідною технологією для iOS-юзерів дозволить залучити близько 100 млн нових користувачів у сектор Web3.

“Отримати дозвіл від Apple — це привілей. Великі платформи надають нам доступ до більшої аудиторії”, — поділилася менеджерка STEPN.

Співзасновник компанії Find Satoshi Labs, яка стоїть за розробкою застосунку, Джеррі Хуанг зазначив:

“Інтеграція дозволяє нам усунути бар’єри для всіх, хто хоче рухатися для заробітку. Це гарантує, що Web3 дозріє до того, щоб стати мейнстримом”.

За даними аналітиків Dune, у травні 2022 року кількість користувачів платформи перевищила 705 000. Утім, з того моменту показник почав знижуватися. Станом на травень 2023 року щомісяця STEPN користується понад 29 000 юзерів.

Водночас у магазині застосунків App Store з’явилася блокчейн-гра Axie Infinity з концепцією Play-to-Earn.

Нагадаємо, що техноблогер Енді Байо виявив прихований white paper біткоїну в операційній системі macOS. Він наявний у всіх версіях, починаючи від Mojave (10.14) 2018 року до версії Ventura (13.3). Однак згодом компанія видалила документ.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK