З початку 2023 року MATIC зріс майже на 45%

Ціна токена Polygon (MATIC) з початку 2023 року зросла приблизно на 44%. Мережа другого рівня для масштабування Ethereum вийшла на друге місце за щоденною кількістю користувачів, поступаючись лише BNB Chain.

Дані: Token Terminal.

На момент написання монета торгується на рівні $1,09. Це приблизно на 63% нижче за історичний максимум, зафіксований у грудні 2021 року на позначці $2,92.

Дані: CoinGecko.

Обсяг заблокованих у протоколі коштів (TVL) DeFi-сегменту збільшився до $1,2 млрд. Показник суттєво поступається піковому значенню за червень 2021 року — $9,9 млрд.

Дані: DeFi Llama.

«Ми спостерігаємо масове збільшення TVL у більш ризикових проєктів та застосунків на ранніх стадіях. На ведмежому ринку інвестори консервативніші й не хочуть брати на себе великі ризики, але зараз ціни трохи зросли, і вони відкриті для нових систем, таких як Polygon», — прокоментував для CoinDesk глава відділу розвитку Phuture Чарльз Сторі.

За словами експерта, активність у мережі може ще збільшиться завдяки проєктам, які поки що не випустили власні токени, але зроблять це найближчим часом.

Раніше Mastercard та Polygon анонсували запуск Web3-акселератора для музикантів.

Читайте біткоїн-новини ForkLog UA у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK