Bitget святкує шосту річницю: 45 мільйонів користувачів та інноваційне майбутнє криптовалют

Провідна криптобіржа і Web3-компанія Bitget святкує шосту річницю, і це чудова нагода подивитися на досягнення та перспективи цієї платформи. За ці роки Bitget стала надійним партнером для 45 мільйонів користувачів по всьому світу, пропонуючи унікальні послуги та інструменти для успішної торгівлі.

Bitget за останній рік значно збільшила свою присутність на ринках Африки, Південної Азії та Південно-Східної Азії. Трафік на платформі зріс на 50%, а чистий приплив активів досяг $700 мільйонів у першому півріччі 2024 року.

Одним із ключових напрямків Bitget є підтримка корпоративної соціальної відповідальності. Ініціатива #Blockchain4Youth, в рамках якої понад 13 тисяч студентів з 60 університетів отримали знання про блокчейн, є важливим кроком у розвитку нових поколінь спеціалістів. Крім того, Bitget активно підтримує жінок у криптоіндустрії через ініціативу #Blockchain4Her, співпрацюючи з такими організаціями, як SheFi і Women in Web3.

Ф’ючерсна торгівля на Bitget дає користувачам можливість отримувати високі прибутки з надійними інструментами захисту активів та страхуванням угод. Для новачків платформа пропонує копітрейдинг — унікальну можливість автоматично копіювати угоди досвідчених трейдерів, вивчаючи їхні стратегії та досягаючи власних успіхів.

У 2024 році Bitget продовжила розширювати асортимент своїх продуктів, додавши 425 нових токенів та запустивши PoolX, де взяли участь 350 000 користувачів. Обсяг торгів на премаркет-торгівлі досяг понад $13 мільйонів за три місяці.

Завдяки зручному та інтуїтивно зрозумілому мобільному додатку, ви зможете контролювати свої інвестиції з будь-якого куточка світу, отримуючи аналітику в реальному часі та здійснюючи операції буквально у кілька дотиків.

З нагоди шостої річниці компанія запустила спеціальну святкову сторінку, де користувачі можуть переглянути відкритий лист генерального директора, взяти участь у конкурсах та отримати призи, серед яких PlayStation 5, лімітовані бокси й призовий фонд у розмірі 20 000 USDT.

Приєднуйтесь до Bitget сьогодні і відкрийте нові можливості для свого криптовалютного майбутнього!

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK