Ankr представив Rollup-as-a-Service для Hyperchains від zkSync

Провайдер Web3-інфраструктури Ankr представив рішення Rollup-as-a-Service (RaaS) для Hyperchains від EVM-сумісного рішення другого рівня zkSync.

Створений у партнерстві з Matter Labs продукт спрощує розгортання та налаштування масштабованих і безпечних мереж для децентралізованих додатків.

Hyperchains – фрактальні екземпляри zkEVM, розроблені на базі ZK Stack. По суті, це ідентичні копії мереж, що збираються за модульним принципом залежно від потреб розробників і пов’язані між собою мостами за типом L1-L2.

Функціональність Hyperchains передбачає можливість створення L3-рішень, делегуючи частину операцій на рівень L2. Розробники Matter Labs представили ZK Stack у червні.

Клієнти Ankr тепер можуть використовувати RaaS з метою створення виділених блокчейнів для конкретних юзкейсів. Однак можливість розгортання Hyperchains поки обмежена тестовим середовищем.

“Rollup-as-a-Service від Ankr скоротить час розробки для нових проєктів і компаній, які бажають розгорнути Hyperchains. Команди зможуть зосередитися на своїх унікальних юзкейсах завдяки ZK Stack, скоротивши час виходу на ринок”, – зазначив старший віцепрезидент Matter Labs з бізнесу та операцій Марко Кора.

На початку 2024 року очікується реліз гібридної криптобіржі GRVT, де будуть використовуватися Hyperchains.

Раніше команда Matter Labs представила систему доказу Boojum на основі протоколу STARK.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK