Артур Хеєс: ціна біткоїну досягла дна

Колишній CEO BitMEX Артур Хеєс у подкасті Скотта Мелкера заявив, що перша криптовалюта досягла мінімуму поточного циклу, оскільки майже в усіх «безвідповідальних організацій» закінчилися біткоїни для продажу.

Хеєс пояснив, що за фінансових труднощів централізовані кредитні фірми найчастіше спочатку звертаються до позик, а потім продають цифрове золото, яке виступає резервним ліквідним активом.

«Коли ви подивитесь на баланс будь-якої з цих компаній, то не побачите там біткоїну», — додав він.

Подібний аргумент Хеєс навів і у своєму блозі, де пояснив причини падіння першої криптовалюти ще до банкрутства централізованих кредитних компаній.

На його думку, період великомасштабних ліквідацій закінчився.

«Якби вам довелося продати, ви вже б зробили це. Немає жодних причин обмежуватися, якщо вам потрібен фіат, щоб залишатися на плаву», — написав Хеєс.

Експерт вважає, що ринок цифрових активів очікує на часткове відновлення у 2023 році на тлі чергового запуску «друкарського верстата» Федеральної резервної системи США.

Раніше колишній брокер Джордан Белфорт, відомий як «Вовк із Волл-стріт», порадив інвесторам триматися подалі від усіх криптоактивів, окрім біткоїну та Ethereum.

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version