Binance додала до Proof-of-Reserves понад десяток нових токенів

Криптовалютна біржа Binance розширила свою систему підтвердження резервів (Proof-of-Reserves) на 11 нових токенів. Відтепер користувачі платформи можуть перевірити резерви 24 монет.

Біткоїн-біржа додала токени Mask Network (MASK), Enjin Coin (ENJ), WazirX (WRX), The Graph (GRT), Chromia (CHR), Curve DAO Token (CRV), 1inch Network (1INCH), PowerPool (CVP), Hashflow (HFT), ssv.network (SSV) та Dogecoin (DOGE).

З урахуванням нових цифрових активів PoR відображає резерви біржі на суму $63 млрд. Згідно зі снапшотом за 1 березня 2023 року, усі цифрові активи забезпечені на понад 100%, а стейблкоїн USDC — на 5490%.

Proof-of-Reserves Binance
Дані: Binance.

Binance презентувала систему Proof-of-Reserves наприкінці листопада 2022 року на тлі краху біткоїн-біржі FTX. Спочатку перевірити резерви можна було лише у біткоїні, однак згодом PoR почала розширятися.

У лютому 2023 року криптобіржа додала технологію zk-SNARKs у свій механізм підтвердження резервів для верифікації даних.

Нагадаємо, що представники Комісії з цінних паперів та бірж закликали інвесторів не покладатися на Proof-of-Reserves криптокомпаній. Регулятора непокоїть, що перевірка резервів може ввести в оману користувачів та клієнтів.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK