Binance доєдналась до лобістської групи США

Криптовалютна біржа Binance доєдналась до Палати цифрової торгівлі – лобістської групи, яка просуває інтереси криптоіндустрії в США.

Експерти Палати цифрової торгівлі виступають за паритет оподаткування криптовалют, впровадження правил боротьби з відмиванням грошей, дослідження цифрової валюти центробанку тощо. 

Згідно з пресрелізом, представники криптобіржі братимуть участь разом з юристами та регуляторами у круглих столах, робочих групах та дискусіях для того, щоб «розробити розумну політику» регулювання цифрової галузі.

«Ця співпраця – фундаментальна для нашої спільної місії сприяння сталому розвитку розумних законів для індустрій криптовалют та блокчейну, щоб забезпечувати захист користувачів», – зазначила віцепрезидентка зі зв’язків з громадськістю компанії Джоанна Кубба.

Раніше влада США розпочала розслідування стосовно можливого порушення законодавства з боку криптовалютної біржі Binance. Компанію підозрюють у відмиванні грошей та порушенні санкцій. Reuters повідомляє, що обвинувачення не висувають через відсутність консенсусу між прокурорами.

Гендиректор криптобіржі Чанпен Чжао попередив співробітників про «непрості місяці» попереду через так звану криптозиму. Також він додав, що крах криптовалютної біржі FTX спричинив додаткові перевірки та гострі запитання для самої Binance. Адже напередодні спільнота розкритикувала перевірку біткоїн-резервів, які провела для компанії аудиторська фірма Mazars.

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK