Bitget інвестувала $30 млн у гаманець BitKeep

Криптобіржа Bitget інвестувала $30 млн у гаманець BitKeep при оцінці у $300 млн та стала його контролюючим акціонером. Про це повідомляється у блозі торгової платформи.

BitKeep — децентралізований мультичейн-гаманець з підтримкою понад 80 мереж. Партнерство з сервісом є частиною стратегії Bitget зі створення екосистеми централізованих (CeFi) та децентралізованих (DeFi) фінансових продуктів.

У рамках угоди BitKeep інтегрується з бізнес-доменом біржі для підвищення безпеки сервісу, а Bitget зможе надавати послуги некастодіального зберігання активів.

Керуюча директорка Bitget Грейсі Чен заявила, що цей крок надасть нові можливості обом компаніям:

«Ми раді, що визнаний галузевий гравець приєднався до зростаючої екосистеми криптобіржі, і зобов’язуємося надати команді BitKeep підтримку для підвищення якості послуг. Я впевнена, що впровадження рішень однієї з найнадійніших бірж із фондом захисту користувачів у розмірі $300 млн зміцнить імідж BitKeep на крипторинку».

Головна операційна директорка BitKeep Мока Хан також високо оцінила співпрацю з BitGet:

«Під цією угодою розуміється не лише фінансова, а й технічна підтримка професійної команди. Ми отримаємо унікальний досвід, який потрібний для підвищення якості продукту, зростання бізнесу та виходу на нові ринки».

Bitget — криптовалютна біржа з ​​підтримкою спотової, ф’ючерсної, P2P- та OTC-торгівлі. Платформа активно розвиває послуги для соціального трейдингу: копітрейдинг та платформу для публікації торгових ідей Bitget Insights.

Раніше Bitget підвищила гарантовану прибутковість продуктів Shark Fin до 5% річних.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK