Bitget нараховуватиме до 9000 USDT за запрошення друзів

Криптовалютна біржа Bitget запустила нову реферальну програму з винагородами до 9000 USDT та анонсувала акцію «Супер Аірдроп» для власників BGB. Про це ForkLog UA повідомили представники торгової платформи.

Користувачі реферальної програми отримуватимуть:

  • купон на 100 USDT за кожного запрошеного користувача, який внесе депозит на суму від 50 USDT. Купон надає 50% знижку на торгові комісії;
  • містері-бокс із нагородами від 1 до 500 USDT після досягнення рефералом торгового об’єму в 100 USDT на спотовому чи ф’ючерсному ринку.

Для виконання умов запрошені користувачі повинні вносити депозити та досягати зазначених торгових об’ємів упродовж 30 днів після реєстрації. Реферери можуть отримувати до 15 купонів та 15 містері-боксів на місяць.

«Нова програма дозволить отримувати винагороди за дії рефералів на кожному етапі знайомства з біржею. Ми прагнемо використовувати різні підходи до залучення користувачів і завжди раді надати криптоентузіастам можливості для заробітку», — прокоментувала керуюча директорка Bitget Грейсі Чен.

Крім того, 23 травня Bitget запустить акцію «Супер Аірдроп»: платформа нараховуватиме власникам Bitget Token (BGB) додані в лістинг токени. Для участі потрібно зберігати на рахунку від 4000 BGB протягом 15 календарних днів до відкриття торгів новим активом.

Bitget ― криптовалютна біржа з підтримкою спотової та ф’ючерсної торгівлі, копітрейдингу, P2P-і OTC-угод. Платформа обслуговує понад вісім мільйонів користувачів у 100 країнах світу.

Раніше Bitget та Ліонель Мессі запустили освітній проект Blockchain4Youth.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK