Bitget стала спонсором жіночої футбольної команди «Ювентус»

Криптовалютна біржа Bitget стала офіційним спонсором жіночої команди італійського футбольного клубу «Ювентус». Про це платформа повідомила в блозі у Міжнародний жіночий день.

За час існування команда виграла п’ять чемпіонських титулів, два Кубки Італії та три Суперкубки Італії. В 2021 році жіночий «Ювентус» став першим італійським клубом, який виграв усі матчі чемпіонату. Наступного сезону вони вийшли до чвертьфіналу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА.

У Bitget зазначають, що на рішення про спонсорування її надихнув власний склад: 40% керівних посад Bitget займають жінки, а компанія виступає за рівні можливості у криптоіндустрії.

«Ми солідарні з жіночим складом «Ювентусу» і сподіваємося, що наше партнерство переросте у довгострокову співпрацю, яка надихне багатьох жінок заробляти на криптовалютах», — прокоментувала керуюча директорка Bitget Грейсі Чен.

Зі свого боку, комерційна директорка «Ювентусу» Тіціана Ді Джоя заявила, що футбольний клуб підтримує позицію криптобіржі щодо ґендерної рівності:

«Ми розуміємо важливість надання рівних можливостей у всіх сферах життя — чи то спорт, чи цифрові технології — і пишаємося співпрацею з компанією, яка поділяє наші цінності».

Bitget — криптовалютна біржа для спотової та ф’ючерсної торгівлі, P2P- та OTC-угод, копітрейдингу, а також пасивного заробітку на продуктах Bitget Earn. У січні 2023 року платформа запустила послугу Fund Custody для зберігання активів на виділеному гаманці.

Раніше Bitget уклала партнерство з TradingView.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK