Bitget та Ліонель Мессі запустили освітній проєкт Blockchain4Youth

Криптовалютна біржа Bitget планує інвестувати $10 млн в освітній проєкт Blockchain4Youth. Обличчям проєкту стане зірка аргентинського футболу Ліонель Мессі. Про це повідомляється у блозі торгової платформи.

Протягом найближчих п’яти років команда освітнього проєкту Bitget Academy розроблятиме курси з блокчейну та читатиме лекції у партнерстві з відомими вишами по всьому світу. Крім того, найближчими місяцями Bitget запровадить стипендії для молодих блокчейн-розробників.

Перші заняття в рамках Blockchain4Youth відбудуться у травні 2023 року в кампусах провідних університетів Тайваню, В’єтнаму та Таїланду.

Ініціатива орієнтована на міленіалів та представників покоління Z. За даними Bitget, їхня частка серед власників криптовалют становить 67%.

 

46% власників криптовалют — міленіали, 25% – покоління X, 21% – покоління Z та 8% – бебі-бумери. Джерело: Bitget

Для просування проєкту біржа уклала партнерство з футболістом Ліонелем Мессі.

«Bitget та Мессі — ідеальне партнерство на полі та за його межами. Фонд Мессі допомагає дітям і підліткам у складних ситуаціях, а Bitget прагне передати молодому поколінню цінні знання про блокчейн і Web3», — прокоментувала партнерство керуюча директорка Bitget Грейсі Чен.

Bitget — криптовалютна біржа з підтримкою спотової та ф’ючерсної торгівлі, копітрейдингу, P2P-і OTC-угод. Платформа надає послуги користувачам із понад 100 країн по всьому світу.

Раніше Bitget та блокчейн-розробник Core DAO анонсували запуск інвестиційного фонду на $200 млн.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK