Bitget та Core DAO запустять фонд на $200 млн

Криптобіржа Bitget та блокчейн-розробник Core DAO уклали стратегічне партнерство й анонсували запуск інвестиційного фонду на $200 млн. Кошти підуть на розвиток dapps екосистеми Core. Про це повідомляється у блозі торгової платформи.

Core DAO — організація, яка розробляє блокчейн Core на базі алгоритму консенсусу Satoshi Plus. Він вирішує трилему блокчейну за допомогою об’єднання децентралізації та безпеки Proof-of-Work (PoW) з масштабованістю Delegated-Proof-of-Stake (DPoS).

Запуск спільного фонду відбудеться після старту основної мережі проєкту та першого аірдропу токена Core (CORE). Bitget та Core DAO відмовляться від системи грантів і будуть нагороджувати проєкти за досягнення індивідуальних та узгоджених показників розвитку ком’юніті.

«Як правило, гранти допомагають привернути увагу до екосистеми, але не сприяють її розвитку. Наш пріоритет — у створенні якісних технологій, тому інвестиційний фонд стимулюватиме проєкти за здатність приносити користь спільноті та закріплювати досягнуті результати», — прокоментував учасник Core DAO Річ Райнс.

Найближчим часом Bitget стане валідатором мережі Core Network і додасть стейкінг CORE. Крім того, платформа проводитиме лістинги екосистемних проєктів, а також створить торгову зону Core на біржі та в інтегрованому гаманці BitKeep.

«Мета блокчейну — зв’язати Web3 з реальним світом, і ми просуваємо її за допомогою Core DAO. Ми впевнені, що проєкт досягне великих висот і популяризує принципи децентралізації», — заявила керуюча директора Bitget Грейсі Чен.

Партнерству передував запуск Web3-фонду на $100 млн, який став частиною стратегії Bitget «Вийти за межі деривативів». До останніх ініціатив біржі також входять партнерство з ФК «Ювентус» та придбання кількох Web3-проєктів.

Bitget — криптовалютна біржа з підтримкою спотової та ф’ючерсної торгівлі, копітрейдингу, P2P-і OTC-угод. Платформа надає послуги користувачам із понад 100 країн по всьому світу. У квітні 2023 року вона отримала ліцензію литовського регулятора.

Раніше Bitget запустила торгівлю індексними ф’ючерсними контрактами.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK