Bitget запустила індексні ф’ючерси

13 березня на криптовалютній біржі Bitget розпочалися торги індексними ф’ючерсними контрактами. Про це повідомляється у блозі торгової платформи.

Ф’ючерсні контракти на індекс відображають середньозважену ціну обраної групи активів на Bitget. Завдяки цьому інвестори можуть краще диверсифікувати криптовалютний портфель.

Перший індексний ф’ючерс Bitget — BGHOT10 — контракт USDT-M з маржею та розрахунками в Tether (USDT). Він включає 10 найпопулярніших активів на платформі, крім біткоїну та Ether: Cardano, Solana, Avalance, Polygon, Cosmos, XRP, Ethereum Classic, Aptos, SushiSwap та dYdX.

Індексні ф'ючерси Bitget
Вага активів у BGHOT10 залежить від їхньої ринкової капіталізації. Джерело: Bitget.

Детальна інформація про торгівлю індексними ф’ючерсами — в Академії Bitget.

«На криптовалютному ринку практично немає платформ для торгівлі індексами. Ми пишаємося тим, що стали біржею, яка надає інвесторам прості та зрозумілі індекси», — прокоментувала генеральна директорка Bitget Грейсі Чен.

Також Bitget запустила спотовий біржовий фонд (ETF) ARBETF, який відстежує токени в екосистемі Arbitrum . Він складається з чотирьох активів: GMX (40%), MAGIC (30%), Gains Network (25%) та Radiant Capital (5%). З розвитком проєкту склад ARBETF коригуватиметься.

Біржа Bitget підтримує копітрейдинг, P2P- та OTC-угоди, а також спотову та ф’ючерсну торгівлю. Минулого місяця платформа уклала партнерство з TradingView.

Раніше Bitget інвестувала $30 млн у гаманець BitKeep при оцінці $300 млн і стала його контролюючим акціонером.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK