BlockFi подала заяву про банкрутство

Криптолендингова платформа BlockFi та вісім її дочірніх компаній подали заяву про неспроможність відповідно до Глави 11 Кодексу США про банкрутство.

“У межах зусиль з реструктуризації компанія зосередиться на відшкодуванні всіх зобов’язань перед BlockFi з боку її контрагентів, включно з FTX”, — зазначається в заяві. 

Згідно з документами компанії, вона має понад 1000 кредиторів. Активи та зобов’язання оцінюються від $1 млрд до $10 млрд.

BlockFi звітувала про $256,9 млн готівкою. Очікується, що ця сума забезпечить ліквідність для “підтримки певних операцій” під час процесу реструктуризації.

Зареєстрована на Бермудських островах BlockFi International Ltd також подала клопотання до місцевого Верховного суду про призначення спільних тимчасових ліквідаторів. 

У BlockFi зазначили, що подають заяву про банкрутство “після шокуючих подій навколо FTX та пов’язаних з нею організацій і важкого, але необхідного рішення призупинити більшість операцій на платформі”. 

Нагадаємо, 11 листопада BlockFi обмежила виведення коштів з платформи. За декілька днів до цього засновниця BlockFi Флорі Маркес казала, що всі продукти компанії «повністю функціонують», а бізнес не залежить від FTX.

Стежте за ForkLog UA у Twitter та Facebook.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK