Bloomberg: кредитори Genesis найняли юристів для запобігання краху компанії

Кредитори та консультанти з реструктуризації шукають варіанти, які уберегли б криптовалютну платформу Genesis Global Trading від банкрутства. Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на власні джерела.

Згідно з отриманою інформацією, одна група кредиторів працює з юридичною фірмою Proskauer Rose, а інша – з Kirkland & Ellis.

“Наша мета — вирішити поточну ситуацію в лендинговому бізнесі без необхідності подавати документи про банкрутство”, – зазначив представник Genesis.

Компанія має зобов’язання на суму $2,8 млрд. Тимчасовий CEO Genesis Дерар Іслім заявив, що фірма розпочала переговори з потенційними інвесторами та “найбілішими” кредиторами щодо вирішення кризи ліквідності. Її спричинив крах криптовалютної біржі FTX.

Нагадаємо, 16 листопада кредитний підрозділ Genesis Trading – Genesis Global Capital – призупинив виведення коштів та надання нових позик. Згодом у ЗМІ поширилися чутки, що представники фірми намагаються залучити додаткове фінансування у розмірі $1 млрд, – якщо їм не вдасться, то компанія визнає себе банкрутом.

23 листопада стало відомо, Genesis найняв консультантів з реструктуризації, аби владнати фінансові проблеми.

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK