Blur роздасть ще 300 млн токенів на аірдропі. CEO проєкту розкрив особистість

Представники NFT-маркетплейсу Blur оголосили про проведення другого сезону аірдропу. На нього команда виділила понад 300 млн токенів.

Розмір винагороди залежатиме від «лояльності» користувачів платформи, зазначається в анонсі події.

«Юзери з 100% відданістю мають найвищі шанси отримати Mythical Care Packages, які коштують в 100 разів більше за Uncommon Care Packages», — зазначили у маркетплейсі.

Представники запропонували варіанти максимізації розміру аірдропу: лістити NFT з використанням платформи Blur або розміщати токени тільки на Blur, а також брати участь у торгах маркетплейсу.

«Не намагайтеся обдурити систему. Повторне розміщення NFT за нереальними цінами, sybiling або лістинг «мертвих» колекцій не допоможуть [отримати велику винагороду]», — попередили в Blur.

Втім, які саме механізми використовуватимуться на платформі для відстежування порядності користувачів, не зазначається.

На момент написання токен маркетплейсу торгується по $0,96, згідно з CoinMarketCap. Варто зазначити, що у день презентації монети 14 лютого 2023 року вона в моменті коштувала $5,1.

BLUR/USD
Місячний графік BLUR/USD. Дані: CoinMarketCap.

Втім, це не завадило Blur залишити позаду всіх конкурентів. Зокрема обсяг торгів на платформі у два рази перевищує аналогічний показник маркетплейсу OpenSea.

рейтинг Blur у DappRadar
Дані: DappRadar.

Хто такий Pacman?

Водночас увагу привертає і CEO платформи, відомий у мережі як Pacman. Анонімний керівник проєкту поділився декількома фактами про себе.

За його словами, в 17 років він кинув навчання у школі, аби отримати досвід в Y Combinator. Згодом Pacman стверджує, що вступив до Массачусетського технологічного інституту, де вивчав математику та інформатику. 

Після того він отримав грант від Thiel Fellowship мільярдера Пітера Тіля та заснував свій проєкт Namebase, який пропонує naming-протокол Handshake. Pacman зауважив, що продав компанію.

Варто зазначити, що на сайті Namebase перелічені члени команди, зокрема і засновник проєкту. Він зазначений як tieshun.

tieshun
Дані: Namebase.

У Twitter існує користувач з аналогічним нікнеймом. В описі профілю він зазначив таку саму інформацію як і очільник маркетплейсу Blur — Pacman. На акаунт Tieshun підписалося 3670 користувачів соцмережі, а останній запис був опублікований у квітні 2022 року.

tieshun у Twitter
Дані: Tieshun.

Окрім того, користувач під ніком Tieshun розмістив посилання на своє портфоліо. Згідно з наданою інформацією, справжнє ім’я — Тішан Рокерре (Tieshun Roquerre) і йому 24 роки.

У своєму профілі LinkedIn він вказав, що очолює компанію Stealth з січня 2022 року. У мережі редакції ForkLog UA вдалося знайти підприємство з такою самою назвою. Зазначається, що воно працює у сфері розробки програмного забезпечення.

Нагадаємо, торговельна платформа Blur розпочала свою роботу у жовтні 2022 року. 16 лютого 2023 року її засновник Pacman закликав бойкотувати маркетплейс OpenSea.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK