Bybit об’єднує сервіс Lending з Гнучкими накопиченнями

Bybit, одна з трьох найбільших за обсягом криптовалютних бірж у світі, оголосила про об’єднання сервісу Lending з платформою Гнучких накопичень. Тепер користувачам стало зручніше та вигідніше отримувати відсотковий дохід з невикористаних активів.

Зручний перехід та поліпшений досвід
Процес об’єднання розпочався 31 січня 2024 року, і всі наявні активи з сервісу Lending автоматично були переведені в Гнучкі накопичення. Ця інтеграція ще більше підкреслює прагнення Bybit надавати користувачам різноманітний набір продуктів, що відповідає їхнім індивідуальним потребам та готовності до ризику.

«Ми з задоволенням представляємо розширений інтерфейс Гнучких накопичень, де користувачам доступне потужне та адаптивне рішення для навігації в постійно змінному світі криптовалют, — пояснює співзасновник і CEO Bybit Бен Чжоу. — Таке об’єднання дозволяє користувачам адаптувати інвестиційні стратегії та здійснювати користь з ринкових можливостей».

У цьому оновленні в розділі Bybit Earn є декілька привабливих характеристик:

  • Динамічна річна процентна ставка: на платформі Гнучкі накопичення тепер використовується динамічна річна процентна ставка (APR), яка розраховується щогодини, тож адаптується до ринкових умов у реальному часі, гарантуючи, що прибуток йтиме в ногу з коливаннями ринку.
  • Щогодинне нарахування прибутковості: заробляйте винагороди швидше завдяки щогодинному нарахуванню доходу. Замість очікування щоденних оновлень, користувачі матимуть змогу бачити, як відсотки та прибуток накопичуються протягом дня.
  • Подвійний заробіток на USDT: для користувачів, що володіють BTC, ETH, USDT, USDC, DAI та MNT, Bybit представляє APR нагород на платформі в поєднанні з APR у реальному часі.
  • Ще зручніше: підписатися на плани Гнучких накопичень можна прямо з облікового запису фінансування, спотового облікового запису або Єдиного торгового облікового запису, що звільняє від необхідності перемикання між платформами.

Надаємо, нещодавно добовий обсяг торгів Bybit досяг $71,5 млрд, що вивело біржу на друге місце в рейтингу CoinGecko Trust and Volume.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK