CEO Binance Чанпен Чжао відповів на позов CFTC проти біржі

Голова криптовалютної біржі Binance Чанпен Чжао опублікував заяву у відповідь на скаргу Комісії з торгівлі товарними ф’ючерсами США (CFTC) щодо платформи та нього самого.

Позов регулятора він назвав “несподіваним і невтішним”, зазначивши, що біржа співпрацювала з CFTC понад два роки.

За його словами, скарга містить “неповне викладення фактів”.

Чжао запевнив, що Binance застосовує належні KYC/AML-процедури щодо своїх клієнтів та блокує користувачів із США на глобальній платформі.

Крім того, він вказав, що компанія активно співпрацює з регуляторами та правоохоронними органами у всьому світі, зокрема й з американськими:

“На сьогоднішній день ми обробили понад 55 000 запитів правоохоронців і допомогли США заморозити/арештувати [активи] на понад $125 млн у 2022 році та $160 млн у 2023 році”.

Він також заперечив звинувачення у маніпулюванні ринком. 

Крім того, Чжао зазначив, що має два облікові записи на Binance. За його словами, один з них він використовує для зберігання активів, а інший — для застосування Binance Card.

Голова Binance вказав, що для співробітників біржі працює заборона торгувати ф’ючерсами і застосовані інші обмеження:

“Binance.com має 90-денне правило заборони торгівлі для співробітників — тобто вам не дозволяється продавати монети протягом 90 днів після останньої покупки, або навпаки […] Крім того, ми маємо сувору політику щодо будь-кого, хто має доступ до приватної інформації, такої як деталі лістингу, Launchpad тощо. Їм не дозволяється купувати чи продавати ці монети”.

Чжао додав, що компанія шукає “мирного вирішення всіх проблем”: 

“У подорожі до свободи грошей ми не очікуємо, що все буде легко. Ми не цураємося викликів”.

Нагадаємо, до цього CFTC подала до суду на Binance, Чжао та колишнього директора з відповідності Binance вимогам законодавства Семюеля Ліма.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK