CEO Binance.US покинув компанію на тлі скорочення штату

Генеральний директор криптовалютної біржі Binance.US Браян Шредер пішов зі своєї посади. Його тимчасово замінив керівник відділу з правових питань Норман Рід, повідомляє Bloomberg.

Відставка CEO відбулася паралельно з масовими скороченнями. Американська біржа звільнила приблизно третину співробітників або близько 100 осіб.

Шредер приєднався до компанії 2021 року. Раніше він був головою відділу розвитку бізнесу в Ant Group і керівником зі стратегії та розвитку бізнесу в Азійсько-тихоокеанському регіоні в Uber.

За даними видання, це вже друге урізання кадрів у Binance.US у 2023 році.

«Агресивні спроби SEC завдати шкоди нашій галузі та наслідки, що випливають із цього для нашого бізнесу, сильно впливають на робочі місця в Америці та розвиток інновацій», — заявив представник компанії.

5 червня SEC подала в суд на Binance та її CEO Чанпена Чжао. Комісія висунула 13 звинувачень, зокрема про продаж незареєстрованих цінних паперів. 6 червня регулятор направив клопотання про заморожування цифрових активів американського підрозділу біржі.

9 червня користувачі платформи втратили можливість депонування доларів, що викликало продажі з боку охочих вивести кошти у фіаті. На тлі цього на платформі сформувався дисконт у котируваннях біткоїна в парі з доларом США – показник досяг ~$2200 (7,3%).

17 червня SEC і Binance уклали угоду про клієнтські кошти в США. Біржа відновила виведення активів, проте в компанії попередили, що ситуація може змінитися.

Нагадаємо, у серпні Binance.US подала клопотання про обмеження даних, що надаються SEC.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version