ChatGPT отримав доступ в інтернет для миттєвого пошуку нової інформації

Компанія OpenAI, яка стоїть за розробкою чат-бота ChatGPT, оголосила про впровадження нових плагінів у нейромережу. Завдяки їм бот отримав доступ до інтернету, внаслідок чого може взаємодіяти зі сторонніми сайтами, а також шукати інформацію на онлайн-платформах.

Спочатку буде доступно всього 11 плагінів. Їхнє використання варіюється від перевірки результатів спортивних змагань до бронювання квитків на літак.

Наразі нововведення доступно лише для “невеликої групи користувачів”, а самі плагіни розробники інтегрують “поступово” для того, щоб “дослідити їхнє практичне використання, вплив та безпеку”.

Серед вебсайтів, які підтримує новий плагін є комерційні платформи Shopify, Klarna та Instacart, онлайн-сервіс з пошуку авіаквитків KAYAK та компанія з бронювання ресторанів OpenTable.

Розробники зазначили, що про впровадження плагінів їх просили користувачі нейромережі з моменту запуску чат-бота. Адже наразі ChatGPT оперує даними, отриманими до 2021 року.

Нагадаємо, що користувачі Reddit знайшли спосіб обійти модерацію нейромережі. Водночас Міністерство цифрової трансформації України тестує можливість впровадження чат-бота у застосунок державних послуг “Дія”.

Дізнатися більше про нейромережу можна у нашому ексклюзиві:

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version