Coinbase Cloud інтегрувало платформу Kiln для стейкінгу ETH

Підрозділ хмарного сервісу Coinbase надає користувачам можливість самостійного стейкінгу з сумою нижче мінімального порогу в 32 ETH завдяки інтеграції платформи Kiln.

В Coinbase Cloud відзначили, що на 99% Ethereum-адресах зберігаються кошти, обсяг яких не дозволяє брати участь у стейкінгу без сторонніх сервісів, таких як Lido Finance або Rocket Pool.

За заявою компанії, найближчим часом Coinbase Wallet стане першим гаманцем, який надасть власникам ETH можливість отримувати пасивний дохід без обмежень за мінімальною сумою та збереженням контролю над активами.

Kiln за допомогою смарт-контрактів об’єднує кошти користувачів, щоб разом перевищити обмеження в 32 ETH. Інтеграція платформи дозволить клієнтам Coinbase Cloud блокувати та виводити зі стейкінгу криптовалюту у будь-якій сумі в зручний для них час.

За словами співзасновника і CEO Kiln Ласло Сабо, спільне рішення також надасть доступ до сервісу стороннім провайдерам гаманців та платформ, включаючи DEX.

Продукт базується на існуючій інфраструктурі стейкінгу Coinbase Cloud.

Нагадаємо, в червні SEC подала цивільний позов проти Coinbase. Зокрема, регулятор висунув претензії до програми стейкінгу Earn. Внаслідок цього топменеджери Coinbase продали акції біржі на $32,8 млн.

Але вже наприкінці серпня акції Coinbase зросли в ціні на 14% на тлі перемоги Grayscale над SEC.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version