Coinbase призупинила виплату нагород за стейкінг Ethereum

Криптовалютна біржа Coinbase тимчасово припинила виплачувати нагороди користувачам за стейкінг Ethereum. Про це йдеться у блозі компанії.

Представники платформи зазначили, що пауза у розрахунках пов’язана з технічними причинами. Вони запевнили, що кошти клієнтів знаходяться у безпеці і пообіцяли розв’язати проблему протягом 48-72 годин.

Програма стейкінгу, яку пропонує  Coinbase, дозволяє користувачам заблокувати у смартконтракті монети Ethereum у будь-якій кількості. Водночас в інших випадках для участі потрібно депонувати щонайменше 32 ETH. Винагорода нараховується у розмірі 6% річних.

На тлі конфлікту з регуляторами США біткоїн-біржа припинила видавати позики у межах програми Coinbase Borrow з 10 травня 2023 року.

Нагадаємо, у березні SEC розпочала розслідування діяльності криптовалютної біржі. Американський регулятор підозрює Coinbase у порушенні законів стосовно цінних паперів.

Натомість представники платформи подали позов до суду з проханням змусити представників Комісії внести ясність щодо регулювання криптоіндустрії.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK