Джастін Сан оголосив про намір сприяти легалізації TRX у п’ятьох країнах

Засновник Tron та «лідер» криптовалютної біржі Huobi Джастін Сан назвав свою ціль на 2023 рік – легалізація Tron (TRX) як платіжного засобу у п’ятьох державах.

Бізнесмен зазначив, що ця амбітна мета може стати реальністю завдяки наполегливій праці. На його думку, це буде сприяти масовому впровадженню цифрових активів у суспільне життя.

У жовтні 2022 року уряд Співдружності Домініки ухвалив TRX та ще низку токенів на базі Tron як платіжний засіб. Водночас посадовці Сент-Мартену розглядають можливість впровадження цифрового активу в свою економіку.

Окрім того, Сан заявив, що не варто фокусуватися лише на американському ринку. Він вважає, що регулювання криптоіндустрії у межах США – важливе. Утім, якщо 7,7 млрд людей на планеті ухвалять цифрові активи як платіжний засіб, тоді 300 млн жителів Сполучених Штатів також послідують такому прикладу, зауважив підприємець.

Також бізнесмен зазначив «очевидне домінування Китаю» у секторі криптовалют:

«Я збираюся переїхати до Гонконгу! Китайський крипторинок на підйомі. Експерти вважають, що Китай домінуватиме на наступному бичачому ринку […] КНР має великий досвід у впровадженні криптовалют та інноваціях з активною спільнотою трейдерів та розробників».

Раніше Джастін Сан заявив, що біткоїн-біржа Huobi розробить цифровий ID та національний токен для Співдружності Домініки.

Читайте біткоїн-новини ForkLog UA у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK