Джастін Сан повідомив про квартальний прибуток HTX у розмірі $98 млн

Підсумками липня-вересня HTX (раніше Huobi) отримала чистий прибуток у розмірі $98 млн. Про це повідомив співзасновник Tron Джастін Сан, якому приписують контроль над біткоїн-біржею.

За підсумками липня-вересня виторг HTX та пов’язаних з нею компаній склала $202 млн, витрати – $104 млн. У жовтні-грудні Сан «консервативно» очікує $190 млн і $88 млн відповідно, що дозволить отримати чистий прибуток у розмірі $104 млн.

«У четвертому та в першому кварталі наступного року ринок війде у весняне відновлення. Ми міцно віримо в подальше поліпшення фінансових показників», — пояснив він.

Протягом попередніх чотирьох кварталів платформа фіксувала збитки, що вимагало оптимізації витрат на маркетинг, рекламу та заробітну плату.

В серпні 2023 року біржа стикнулася з відтоком коштів через чутки про неплатоспроможність – в результаті загальна вартість заблокованих активів зменшилася майже на $54 млн. 

Раніше Сан розкрив деталі ребрендингу HTX.

Нагадаємо, в листопаді 2022 року ЗМІ повідомили про можливе об’єднання Huobi з Poloniex, яку Сан і група інвесторів купили в 2019 році. 

Підприємець спростував чутки, але не виключив подібного розвитку подій у майбутньому.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK