Джастін Сан розкрив деталі ребрендінгу HTX

Біржа HTX, що нещодавно змінила бренд (раніше Huobi), має намір подавати заявки на отримання ліцензій в кількох нових юрисдикціях. Про це розповів співзасновник Tron Джастін Сан на конференції Token 2049, повідомляє The Block.

За його словами, ребрендінг відбувся в рамках глобальної експансії компанії на міжнародні ринки.

Він уточнив, що торгова платформа вже співпрацює з урядами Литви, Дубаю, Австралії та країн Латинської Америки з метою запуску ліцензованого бізнесу.

“Іноземцям важко вимовляти слово «Huobi», і для них воно не має жодного сенсу. Ось чому ми провели ребрендінг на HTX”, — пояснив Сан, додавши, що в перекладі з китайської колишня назва означає “вогонь і монета”.

Співзасновник Tron зазначив, що HTX прагне бути чимось більшим, ніж просто біржа для жителів КНР.

У минулому платформа запускала дві великі міжнародні кампанії, але вони виявилися не дуже ефективними, підкреслив Джастін Сан. Він зауважив, що Binance “також походить з Китаю, але досягла великих успіхів в глобалізації” – в значній мірі дякуючи кращому брендингу.

Сан також похвалився, що з моменту запуску Huobi в 2013 році відбулося “нуль інцидентів”, оскільки команда біржі дуже обережна у відношенні до лістингу нових токенів.

У майбутньому HTX планує більше спілкуватися з користувачами для “демократизації” процесу розміщення монет.

У листопаді 2022 року ЗМІ повідомили про можливе об’єднання Huobi з Poloniex, яку глава Tron разом з групою інвесторів купив в 2019 році.

Підприємець спростував чутки, але не виключив подібного розвитку подій в майбутньому. Пізніше платформи встановили стратегічне партнерство, а сам Сан назвав себе глобальним консультантом Huobi.

Нагадаємо, в серпні 2023 року біржа столкнулася з відтоком коштів на фоні чуток про неплатоспроможність – в результаті загальна вартість заблокованих активів знизилася майже на $54 млн.

Того ж місяця Сан визнав збитковість компанії. Протягом останніх чотирьох кварталів Huobi не змогла продемонструвати чистий прибуток. Пізніше Сан назвав себе «прихильником біткоїна» і повідомив про утримання понад 100 000 BTC (~$2,6 млрд на момент написання).

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK