Біржа Huobi змінила назву на HTX

Криптобіржа Huobi провела масштабний ребрендинг на честь десятої річниці відкриття, в рамках якого змінила назву на HTX і представила нову дорожню карту проєкту.

Згідно із заявою, буква “H” у назві означає Huobi, “T” символізує блокчейн TRON, а “X” – біржу. У платформи також з’явився новий слоган: “HTX, Just Trade It”.

“Місія HTX полягає у створенні вільного порту метавсесвіту з метою досягнення фінансової свободи для 8 млрд людей на Землі. Ми починаємо реалізовувати стратегію зростання, засновану на глобальній експансії, процвітаючій екосистемі, ефекті багатства, а також безпеці та дотриманні вимог”, – ідеться в прес-релізі.

Криптобіржа планує розширювати бізнес по всьому світу, виходячи на нові ринки з “багатообіцяючими перспективами в різних країнах і регіонах”.

HTX буде стратегічно співпрацювати з публічними мережами на кшталт TRON, міжмережевими протоколами, такими як BitTorrent Chain, і стейблкоїнами на кшталт TrueUSD.

Торгова платформа також зробить акцент на протоколи другого рівня і мем-токени. Керівництво біржі пообіцяло випускати звіти підтвердження резервів на регулярній основі.

Нагадаємо, раніше співзасновник Tron Джастін Сан назвав себе «прихильником біткоїна» і повідомив про утримання понад 100 000 BTC.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK