Зламник HTX повернув кошти за нагороду у 250 ETH

Криптовалютна біржа HTX (раніше Huobi) повернула викрадені наприкінці вересня 5000 ETH (~$7,9 млн на той момент) за винагороду для хакера у 250 ETH (~$409 000).

Засновник Tron Джастін Сан, який входить до консультативної ради HTX, заявив, що зламник «зробив правильний вибір».

«Ми хотіли б висловити нашу подяку всім представникам галузі за допомогу! Зміцнення безпеки блокчейну і захист користувацьких активів ніколи не було простим завданням, і ми працюємо не покладаючи рук», — додав він.

Білий хакер в ончейн-повідомленні попередив про характер вразливості. За його словами, злом став можливий завдяки витоку ключів від гарячого гаманця біржі. Він порадив змінити адресу і скоротити частоту її використання.

Раніше ForkLog повідомляв, що 23 вересня невідомий зламав провайдера хмарних сервісів Mixin Network і вивів близько $200 млн у цифрових активах.

За даними Immunefi, у третьому кварталі втрати індустрії від зломів і шахрайств досягли $685,5 млн — на 59,9% більше від показника за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, у квітні зловмисник, який зламав DeFi-протокол Euler Finance, повернув майже всі вкрадені кошти. Загалом хакер вивів із платформи криптовалюту на $196 млн.

Того ж місяця зловмисник, який атакував протокол ліквідності Sentiment, відправив назад 90% активів. Він скористався помилкою повторного входу на платформі та вкрав близько $1 млн у цифрових активах.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK