Експерти вказали на потенціал продовження зростання біткоїна

Біткоїн підтвердив формування сигналу “золотий хрест”, який передбачає розвиток висхідного тренда. На це звернув увагу аналітик ринку Адріан Здунчик.

На думку засновника MN Trading Міхаеля ван де Поппе, інвестори готуються до нового імпульсу зростання. На це вказує скорочення волатильності. Після пробою опору трейдер очікує побачити рух до $37 000. Він рекомендував купувати на відкатах до мінімумів поточної консолідації.

У разі більш глибокої корекції експерт порадив докуповуватися в діапазоні $32 500-33 000.

Щодо середньострокових перспектив творець інформаційного ресурсу Look Into Bitcoin Філіп Свіфт позначив такі орієнтири: $41 900 і $65 050. На думку фахівця, після подолання ціною позначки $34 000 стартувала рання фаза бичачого ринку.

Радник Tether і VanEck, а також засновник Pointsville Габор Гурбач вказав як основну рушійну силу подальшого зростання посилення присутності інституціоналів. Про це свідчить збільшення відкритого інтересу в біткоїн-ф’ючерсах на CME.

Глава відділу досліджень Galaxy Digital Алекс Торн спрогнозував нову хвилю шорт-сквізів у разі досягнення курсом цифрового золота області $35 750-36 000. За його розрахунками, дилерам доведеться збільшувати лонги на $20 млн на кожен 1% зростання.

Це може статися через зниження гами, що в разі підвищення спотової ціни змусить учасників ринку опціонів наростити покупки монет, щоб зберегти дельта-нейтральність.

Трейдер Rekt Capital виявився не настільки оптимістичним. Виходячи з представленого ним графіка, напередодні халвінгу в березні 2024 року глибина можливого зниження виглядає більшою, ніж продовження підйому.

Після зменшення нагороди майнерів удвічі фахівець чекає на консолідацію в діапазоні $24 000-30 000 і лише надалі вихід на параболу зростання до шестизначних позначок.

Нагадаємо, аналітик і глава Factor LLC Пітер Брандт закликав біткоїн-трейдерів готуватися до “рубилова”.

Раніше аналітики Glassnode вказали на подолання котируваннями першої криптовлаюти ключових бар’єрів поблизу $28 000 як технічного, так і ончейн-характеру.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version