Хакер, що зламав Euler Finance на $194 млн, може повернути вкрадені кошти

Зламник платформи Euler Finance зв’язався з розробниками через ончейн-повідомлення. Він хоче «вирішити ситуацію для всіх постраждалих».

« У нас немає наміру привласнювати те, що нам не належить. Давайте встановимо безпечний зв’язок і дійдемо угоди», — йдеться в опублікованому компанією CertiK повідомленні.

Представники постраждалої платформи запропонували зв’язатися через EOA або електронну пошту. У компанії зазначили, що вони готові вислухати побажання хакера.

Раніше аналітики фірми Arkham повідомили, що хакер відправив на адресу команди проєкту 3000 ETH.

У березні 2023 року зловмисник несанкціоновано отримав доступ до активів DeFi-платформи Euler Finance на понад $196 млн. Після цього представники проєкту розпочали розслідування.

Згодом команда Euler запропонувала зламнику повернути 90% вкрадених коштів. У разі неповернення коштів вони погрозилися встановити винагороду $1 млн за будь-яку інформацію, яка призведе до його арешту.

Через кілька годин після висунутої пропозиції хакер відправив $2,5 млн у криптовалюті у міксер Tornado Cash. Проте через деякий час він переказав користувачу 100 ETH , який написав, що втрата 78 ETH після зламу залишила його ні з чим.

Нагадаємо, фахівці Halborn виявили, що 280 блокчейнів могли зазнати атаки «нульового дня».

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK