Кеті Вуд заявила про можливості інноваційних стратегій на тлі кризи ринку

Засновниця та CEO інвестиційної компанії ARK Invest Кеті Вуд опублікувала відкритого листа клієнтам. В ньому підприємиця наголосила, що у 2022 році ринок цінних паперів проігнорував революційні інноваційні продукти.

За словами Вуд, фондові ринки зіткнулися зі «стіною занепокоєння». Однак це залишило без належної уваги такі технології як електронні гаманці, блокчейн, чат-бот на базі ШІ ChatGPT, соціальну комерцію, 3D-друк та інші.

На думку очільниці ARK Invest, бульбашка доткомів та глобальна фінансова криза 2008 року були чудовими шансами для диференційованих стратегій грошових вливань.

«Я вірю в те, що нинішній ринок відкриває можливість для процвітання інноваційних стратегій, коли ринки акцій відновляться. Страх перед майбутнім очевидний, але криза може створювати перспективи», – зауважила інвесторка.

Кеті Вуд зазначила, цифрові гаманці поступово витісняють банківські картки та готівку. Вона також вважає, що блокчейн може захистити суспільство від шахрайства та неефективного управління з боку централізованих організацій завдяки своїй прозорості.

Нагадаємо, що співзасновник компанії Microsoft мільярдер Білл Гейтс назвав штучний інтелект «великою річчю», яка здатна здійснити технічну революцію.

Читайте біткоїн-новини ForkLog UA у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK