Команда Sui запустила основну мережу, а на біржах розпочався лістинг токенів

Розробники блокчейну Sui запустили основну мережу 3 травня о 15:00 за Києвом.

“Sui здійснює паралельну обробку транзакцій (в середньому це займає 480 мілісекунд). Завдяки горизонтально масштабованій обробці та зберіганню даних блокчейн підтримує багато застосунків, зберігаючи швидкість та дешевизну”, — зазначили представники проєкту.

Одночасно зі стартом мейнету низка криптовалютних бірж розпочала торги нативних токенів проєкту SUI. OKX, Bybit, WhiteBIT та KuCoin пропонують клієнтам спотову торгівлю SUI/USDT.

Водночас користувачам Binance доступні торговельні пари SUI/BTC, SUI/USDT, SUI/TUSD, SUI/BNB, SUI/EUR та SUI/TRY.

За даними CoinGecko, токен стартував з ціни $2,16, а протягом 20 хвилин вартість монети знизилася до $1,4 на момент написання.

Дані: CoinGecko.

1 травня проєкт Sui став учасником Binance Launchpool. Це дало можливість користувачам біткоїн-біржі зафіксувати BNB та TUSD в окремих пулах для отримання токенів протягом двох днів.

Згодом засновник Tron Джастін Сан переказав на Binance 115 млн TUSD. Представники платформи попередили підприємця, що якщо він використає ці кошти для фармінгу SUI, компанія “вживе заходів”.

Нагадаємо, наприкінці 2022 року Sui Foundation опублікувала деталі майбутнього розподілення токенів. Розробники спростували можливий аірдроп токенів SUI. За їхніми словами, роздача монет ніколи не планувалася і ніколи не відбудеться.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK