Команду Hooked Protocol запідозрили в інсайдерській торгівлі

Журналіст Колін Ву звернув увагу на підозрілі транзакції офіційного гаманця Web3-платформи Hooked Protocol, попередивши про можливу інсайдерську торгівлю.

Згідно з ончейн-даними, ймовірно пов’язана з проєктом мультисиг-адреса переказала на Binance близько 4,94 млн токенів HOOK (~$5,4 млн на момент написання).

Це сталося за кілька годин до оголошення про створення фонду Hooked на $50 млн.

Після анонсу монета зросла до $1,24, а потім впала до позначки $1,05. При цьому рух супроводжувався значним сплеском обсягів торгів.

Деякі користувачі під постом обурилися і зажадали провести розслідування за фактом шахрайства. Примітно, що токен HOOK входив у програму Binance Launchpad.

Один з учасників дискусії висловив непопулярну думку і нагадав про високі ризики на ринку.

“Це криптовалюта, волатильність лежить в її основі. Ви торгуєте не компанією вартістю $500 млрд, а проєктом із невеликою капіталізацією. Він схильний до ще більшої волатильності і може впасти до $0,25, і це нікого не повинно дивувати. Подумайте, чим ви торгуєте й у що інвестуєте”, – написав він.

Нагадаємо, у жовтні щонайменше трьох модераторів Reddit викрили в інсайдерській торгівлі. Вони скинули токени програми лояльності Community Points перед офіційним оголошенням про закриття ініціативи.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK