Куратор Mt.Gox запевнив клієнтів про початок виплат до кінця року

Кредитори збанкрутілої біткоїн-біржі Mt.Gox почнуть отримувати виплати до кінця року, випливає з отриманих листів від ліквідатора. Про це пише The Block.

У повідомленні йдеться про те, що куратор “докладає зусиль, щоб запустити процес у 2023 календарному році” і продовжити його в наступному.

“Конкретні терміни не визначені […]. Неможливо заздалегідь повідомити кожного […] про точні дати”, – йдеться в документі.

Кредитори можуть перевірити статус погашення в системі подання претензій.

В окремому повідомленні куратор повідомив, що 17 листопада управитель отримав 7 млрд ієн ($46,9 млн) для фінансування виплат. Згідно з повідомленням, у розпорядженні управителя опинилася сума в 8,8 млрд ієн ($58,96 млн).

Пропозицію щодо відшкодування коштів куратор подав у грудні 2020 року. У січні 2021 року стали відомі деталі плану, а в лютому суд схвалив його для подальшого голосування.

Воно стартувало 31 травня і закінчилося 20 жовтня. Ініціативу підтримали близько 83% користувачів біржі.

Раніше інвестиційна компанія Fortress Investment Group запропонувала кредиторам Mt.Gox викупити їхні вимоги за 80% вартості.

Нагадаємо, керівництво Mt.Gox перенесло крайній термін виплати компенсацій з 31 жовтня 2023 року на 31 жовтня 2024 року.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK