Nike заробила з продажу NFT-кросівок понад $1 млн

Прибуток компанії Nike з продажу першої цифрової колекції взуття на Web3-платформі .SWOOSH перевищив $1,4 млн, згідно з даними Polygonscan.

Одна пара NFT-кросівок з колекції Our Force 1 коштує $19,82. Станом на 26 квітня користувачі придбали 70 655 невзаємозамінних токенів. У продаж цифрове взуття надійшло 15 травня, це на тиждень пізніше запланованого релізу.

Розпродаж триватиме до 1 червня. Згідно з повідомленням команди Nike, користувачі придбали близько половини з доступних NFT. 

Водночас фізичні кросівки від Nike зникли з полиць буквально за лічені хвилини, незважаючи на їхню ціну — близько $110 за пару Ja 1 “Hunger”.

Крім того, бажаючі придбати цифровий екземпляр кросівок OF1 скаржилися на погану роботу сайту. Платформа не справлялася з навантаженням і “зависала”, що призводило до тривалої обробки транзакцій.

В окремих випадках з юзерів стягувалася додаткова плата за NFT, які вони не отримували.

24 травня представники компанії зазначили, що платформа зіткнулася з “непередбаченою помилкою”, тож команді довелося тимчасово зупинити процес викарбування токенів.

Нагадаємо, експрезидент США Дональд Трамп оголосив про запуск другої серії власної NFT-колекції карток. Перший випуск невзаємозамінних токенів приніс політику до $1 млн.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK