Обмінник Bitzlato збільшить суму доступних до виведення біткоїнів

14 вересня криптовалютна платформа Bitzlato збільшить обсяг доступних до виведення коштів для авторизованих користувачів на 60%. Про це ForkLog повідомили представники платформи.

Відсоток розраховується на основі суми балансу в біткоїнах, зафіксованої 18 січня 2023 року.

Можливість часткового виводу коштів через Telegram-бот @bz_phoenix_bot була доступна користувачам веб-версії та додатка Bitzlato з 20 березня.

17 січня Мін’юст США затримав засновника Bitzlato Анатолія Легкодимова за обвинуваченням у відмиванні $700 млн, пов’язаних з даркнет-маркетплейсом Hydra. На наступний день роботу сервісу призупинили.

Пізніше стало відомо про затримання колишнього виконавчого директора Михайла Лунева, менеджера з маркетингу Олександра Гончаренка, підрядника з реалізації Monolithos DAO Павла Лернера та системного адміністратора платформи.

Згідно з заявою юристів проєкту, всі затримані особи “не були частиною команди, або були підрядниками, або консультантами, деякі з них ніколи не брали участь в основній діяльності компанії”.

Нагадаємо, за даними Europol, загалом обмінник обмінював пов’язані з кримінальною діяльністю активи на суму близько €1 млрд ($1,08 млрд).

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK