OKX зіткнулася з проблемами через збій у роботі хмарного сервісу

Клієнти криптовалютної біржі OKX не могли торгувати та виводити активи з платформи протягом декількох годин. Згідно з офіційною заявою компанії, збої у роботі виникли через проблеми у постачальника хмарного сервісу Alibaba Cloud.

Робота криптобіржі частково поновилась близько 06:00 за Києвом. На момент написання депозити та виведення коштів доступні для біткоїну, Ethereum, стейблкоїнів USDT та USDC, а також для інших токенів стандарту ERC-20. Щодо інших криптовалют, то операції з ними відновляться «протягом кількох годин».

Команда біткоїн-біржі зазначила, що всі кошти знаходяться в безпеці.

«Alibaba Cloud усуває проблеми, які виникли з обладнанням. Наші розробники зв’язалися з компанією і наголосили, що полагодити сервіс треба терміново. Ми готові поновити свою роботу щойно провайдер усуне аномалію», – заявили в OKX.

Представники Alibaba Cloud підтвердили наявність проблеми з їхньої сторони та пообіцяли виплатити компенсацію клієнтам за спричинені незручності.

Нагадаємо, що на рахунках криптовалютної біржі OKX зберігається 1,08 млн ETH, тобто 4,24% від всієї кількості Ethereum на біржах. Про це свідчать дані аналітиків Nansen.

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK