Проти засновника Bitcoin.com подали позов до суду на $21 млн

Компанія GGC International, що пов’язана з Genesis Global Capital, звинуватила засновника Bitcoin.com Роджера Вера в нездатності погасити заборгованість за опціонами на криптовалюту. Позов подано до Верховного суду штату Нью-Йорк.

Згідно з документами, експірація відбулася 30 грудня 2022 року. Компанія зажадала від відповідача відшкодувати збитки «у розмірі, який визначить суд, але не менше ніж $20,86 млн».

Вер має надати відповідь протягом 20 днів. В іншому випадку рішення винесуть на користь позивача за замовчуванням.

GGC International Limited (Британські Віргінські острови) належить Genesis Bermuda Holdco Limited. Остання є підрозділом Genesis Global Holdco LLC — однією з організацій, включених до заяви про неспроможність Genesis Global Capital.

Дані: документи про банкрутство.

Це не перший для Вера позов за останній рік. 24 червня 2022 року платформа криптовалютних деривативів CoinFLEX призупинила виведення коштів через «екстремальні ринкові умови» та «невизначеність щодо контрагента».

Пізніше глава компанії Марк Лемб розповів, що згаданим контрагентом є Роджер Вер, який заборгував CoinFLEX $47 млн. Оскільки засновник Bitcoin.com не виконав свої зобов’язання, компанія надіслала йому повідомлення про дефолт.

Раніше SEC звинуватила Genesis та Gemini у продажі незареєстрованих цінних паперів.

Читайте біткоїн-новини ForkLog UA у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK