Шакілу О’Нілу вручили повістку по справі FTX під час матчу НБА

Під час прямої трансляції матчу НБА баскетболіст Шакіл О’Ніл отримав нову повістку до суду через просування біржі FTX, що зазнала краху. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

О’Ніла також звинуватили в окремій справі за рекламу NFT-колекції Astrals. У документах стверджується, що невзаємозамінні токени були незареєстрованими цінними паперами.

«Статки інвесторів Astrals NFT і вартість токенів майже повністю пов’язані зі статусом О’Ніла й успіхом його рекламних кампаній», — ідеться в скарзі.

Astrals був створений саме зіркою НБА, стверджує сторона обвинувачення. Призначення його сина, Майлза О’Ніла, головою проєкту зі зв’язків з інвесторами свідчить про те, що команда Astrals розглядала проєкт як маркетингову можливість.

Два позови ведуться в тандемі юрфірмами Moskowitz і Boies Schiller Flexner. У квітні спортсмен уже отримував повістку по справі FTX. Пізніше адвокати зірки оскаржили скаргу.

Юрист Адам Московіц заявив, що тепер суд із більшою ймовірністю порушить кримінальні справи.

У Moskowitz також зазначили, що О’Ніл вигнав адвокатів з матчу після вручення документів. При цьому весь процес було знято на відео, щоб «не виникало двозначності». За словами баскетболіста, минулого разу повістку «закинули йому в машину».

Нагадаємо, новий очільник FTX Джон Рей заявив про початок роботи з перезапуску біржі.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK