У FTX розпочалася робота з перезапуску біржі. Токен FTT зріс на 7% за добу

У криптовалютній біржі FTX, яка наразі перебуває у процесі банкрутства, готуються до перезапуску платформи. Це випливає зі звіту нового очільника компанії Джона Рея.

У квітні голова фірми витрачав робочий час на підготовку та розробку плану, який у документах позначається як “FTX 2.0”, згідно з рахунком за послуги. Зокрема Рей “розглянув” наступні кроки щодо відродження біржі та склав перелік потенційних учасників торгів на акції компанії. 

Очільник платформи оцінив свою роботу минулого місяця у $290 190.

На тлі цього utility-токен біржі FTT підскочив у ціні, згідно з CoinMarketCap. У моменті вартість монети сягнула $1,16, а на момент написання ціна скорегувалася до $1,07.

Годинний графік FTT/USD. Дані: CoinMarketCap.

Хоча представники FTX не робили жодних офіційних заяв щодо своїх планів, про імовірний перезапуск платформи вже неодноразово заявляли. На початку року можливість відродження компанії замість її продажу або ліквідації допустив Джон Рей в інтерв’ю The Wall Street Journal.

Згодом у квітні адвокати з Sullivan & Cromwell також наголосили на такому варіанті розвитку подій під час судового засідання.

Нагадаємо, що юридичні та консалтингові фірми, які беруть участь у процедурі банкрутства криптовалютної біржі FTX, виставили компанії рахунки за березень на понад $35 млн.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK