Tesla відзвітувала про утримання біткоїнів на $184 млн

Виробник електромобілів Tesla не купував та не продавав першу криптовалюту протягом першого кварталу 2023 року. Це випливає з фінансового звіту компанії.

Підприємство оцінило вартість біткоїнів, які утримує, у $184 млн. Ця цифра ідентична з даними за четвертий квартал 2022 року, попри зростання ціни цифрового золота з ~$16 500 на початку 2023 року до $28 947 на момент написання. Адже чинні правила бухгалтерської звітності у США не враховують прибуток від зростання цифрових активів.

вартість біткоїну
Денний графік BTC/USDT біржі Binance. Дані: TradingView.

Згідно зі звітом для Комісії цінних паперів та бірж США, виробник електрокарів зафіксував збитки у $140 млн у першій криптовалюті за 2022 рік.

CEO Tesla та очільник Twitter Ілон Маск відомий своєю прихильністю і до мем-токену Dogecoin. 4 квітня соцмережа тимчасово змінила свій логотип на символ криптовалюти. На тлі цього вартість токену різко зросла. Через це платформа може доєднатися до мільярдера як відповідач у справі щодо маніпулювання вартістю Dogecoin.

Раніше The Wall Street Journal та Financial Times з’ясували, що Ілон Маск зареєстрував нову компанію з розробки в сегменті штучного інтелекту під назвою X.AI.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK