Trustee Plus запустить криптовалютну картку

Команда криптонеобанку Trustee Plus оголосила про запуск криптовалютної картки.

Апдейт:

Спочатку стверджувалося, що проєкт розроблено спільно з Mastercard, проте представники платіжного гіганта спростували цю інформацію. Матеріал було відредаговано з урахуванням цих даних.

Як розповів ForkLog UA співзасновник та CEO Trustee Вадим Груша, картку випустять на території Європейської економічної зони, де наявне регулювання криптовалют [в Україні й досі не набув чинності закон про віртуальні активи — ForkLog UA].

“Картка повʼязана з криптовалютним балансом, але зрозуміло, що торгові точки наразі прямо не приймають крипту і за лаштунками відбувається певна “магія” з фіатом, а саме з євро. У разі розрахунку в Україні євро буде автоматично конвертоване в гривню”, — розповів він.

Для отримання картки користувачі зможуть пройти верифікацію з використанням “Дії”. Користувачами зможуть стати й європейці, але в першу чергу вона орієнтована на українців, каже Груша:

“Українці за кордоном мають проблеми з доступом до банківських сервісів, а криптокарта може стати надійним рішенням: отримав, поповнив криптою і платиш”.

Мова йде про віртуальну картку, яку можна буде додати до Google та Apple Pay.

Наразі й до 21 березня відкрито реєстрацію на отримання карток через застосунок Trustee Plus. Перші 5000 українців отримають їх безкоштовно, надалі орієнтовна разова плата становитиме €10.

Раніше український стартап Weld Money в партнерстві з Mastercard та Unex Bank оголосив про запуск картки, яка дозволяє розраховуватися криптовалютою через Apple чи Google Pay.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK