У Lido погасили stETH на суму $500 000 протягом трьох годин після активації V2

Користувачі платформи ліквідного стейкінгу Lido Finance обміняли понад 260 stETH у монети Ethereum на суму близько $500 000 протягом трьох годин з моменту активації другої версії протоколу 15 травня. Це випливає з даних Parsec.

Дані: Parsec.

Впровадження оновлення дозволило юзерам вперше вивести заблоковані у смартконтракті монети Ethereum, адже раніше відповідної функції не існувало у програмному забезпеченні платформи.

На момент написання користувачі вивели з Lido близько 278 000 ETH, згідно з даними Nansen. Для того, щоб отримати монети, юзер надсилає запит на виведення коштів з Beacon Chain і отримує NFT, яке потрібно використати для клейму цифрових активів.

“Для більшості користувачів, які утримують у програмі стейкінгу менше 1000 stETH, процес виведення коштів триватиме менше доби”, — зауважила команда проєкту.

На тлі оновлення токен управління Lido зріс на 6,5% за добу, згідно з CoinGecko. Монета торгується за ціною $2,12.

Нагадаємо, що експерти аналітичної платформи Dune зафіксували рекордний тижневий приплив активів у депозитний смартконтракт у мережі Ethereum на тлі активованого оновлення Shapella. З 17 квітня по 23 квітня 2023 року користувачі внесли у програму стейкінгу ~571 950 ETH на суму понад $1 млрд.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK