У Ripple зумовили придбання Bitstamp диверсифікацією бізнесу

Придбання частки в біткоїн-біржі Bitstamp допоможе Ripple розширити свою глобальну присутність і вийти за рамки платежів. Про це заявила президентка фінтех-компанії Моніка Лонг, пише The Block.

Днями стало відомо про купівлю Ripple частки Pantera Capital у Bitstamp. Посередником виступила Galaxy Digital. Сторони досягли угоди в першому кварталі 2023 року. Умови не розкриваються.

«У Ripple сильний баланс. Ми активно шукаємо можливості для експансії за межами США й за рамки платежів, оскільки ми ще більше зміцнюємо позиції глобального лідера», — сказала Лонг.

За її словами, Bitstamp має довгу й усталену історію в криптоіндустрії з орієнтацією на корпоративних та інституційних клієнтів.

«Вони були цінним партнером для Ripple [з 2017 року, за даними CEO біржі Жана-Батиста Графтьє]. Ми були раді можливості інвестувати в їхній бізнес і поглибити наше партнерство», — пояснила вона.

За словами Лонг, Ripple працює з кількома криптоплатформами по всьому світу. Партнери допомагають компанії в низці напрямів, включно з конвертацією у фіат і назад, а також в інтеграції кастодіальних сервісів.

Раніше CEO Ripple Бред Гарлінгхаус попередив про вихід криптокомпаній зі США на тлі «нездорої» регуляторної політики SEC.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK