Україна стала одним зі світових лідерів за ентузіазмом щодо метавсесвіту

Україна увійшла до трійки лідерів серед країн, що схвально ставляться до концепції метавсесвіту. Це випливає зі звіту CoinKickoff щодо інтересу до сегменту в світі.

Україна метавсесвіт
Дані: CoinKickoff.

Згідно з аналізом 1,6 млн дописів у Twitter, майже 55% користувачів з України ставляться до метавсесвіту з ентузіазмом. Лідирує В’єтнам (58,8%), на другому місці — Філіппіни (56,2%).

Остання також знаходяться на першому місці за пошуком пов’язаних з технологією термінів у Google — 2421 запит на 1000 людей. У користувачів з України — 252 запита.

інтерес до метавсесвіту
Дані: CoinKickoff.

Західні країни поки виказують найменший ентузіазм до метавсесвітів. Найнегативніше щодо останніх у Twitter висловлювалися в Ірландії, Данії та Нової Зеландії.  

Серед жителів США найбільше прагнуть досліджувати метавсесвіт мешканці Флориди.

США метавсесвіт дослідження
Дані: CoinKickoff.

“Глобальний інтерес до метавсесвіту постійно зростає, оскільки з’являються нові можливості для вивчення його повного потенціалу. Це тісно пов’язано з появою криптовалют. Ці сегменти будуть сильно залежати один від одного, оскільки обидва продовжуватимуть розвиватися”, — констатували дослідники.

Нагадаємо, у Мінцифрі України досліджують можливості метавсесвітів. Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров зауважив, що наразі влада не інвестує державних коштів у дослідження сегменту.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK