Yuga Labs розіграє біткоїни за вирішення Ordinals-головоломок

Студія Yuga Labs, що стоїть за колекцією Bored Ape Yacht Club, запустила серію зашифрованих головоломок на основі їхньої колекції біткоїн-NFT TwelveFold, за розв’язання яких переможці отримають грошові призи.

TwelveFold — це колекція генеративних зображень із 300 екземплярів, створена в лютому на протоколі Ordinals. Хоча аукціон токенів і викликав деяку критику в спільноті, компанії вдалося зібрати близько $16,5 млн від первинних продажів.

З 5 вересня студія випускатиме одну «місячну головоломку» щотижня. Першому, хто відгадав правильну відповідь, належить приз у 0,12 BTC (~$3090 на момент написання).

«Головоломки TwelveFold залишаються вірними натхненню колекції — взаємозв’язкам між часом, математикою і мінливістю», — заявили в Yuga Labs.

На останній 13 тиждень Yuga Labs опублікує «сонячний» пазл, нагородою за розв’язання якого стане один із написів TwelveFold. На вторинному ринку маркетплейса MagicEden нижня ціна токенів з колекції становить 0,9 BTC (~$23 178).

Брати участь у конкурсі можуть усі користувачі, а не тільки власники активів з колекції. Однак Yuga Labs також анонсувала «дещо» для власників TwelveFold.

Охочим спробувати удачу знадобиться біткойн-гаманець Ordinals. Потім гравці повинні зайти на вебсайт TwelveFold і завантажити актуальну головоломку. Відповіді записуються безпосередньо в блокчейн за допомогою переказу невеликої суми.

Перша головоломка. Джерело: Yuga Labs.

З першим завданням користувачі впоралися менш ніж за добу.

Нагадаємо, в серпні частка Ordinals у біткоїн-транзакціях становила 85% — 450 785 із сумарних 530 788. Загалом за весь час існування протоколу створено близько 25,6 млн написів, які принесли в комісіях 1149 BTC.

У липні команда Ordinals-платформи Luminex представила стандарт BRC-69, який спрощує і здешевлює випуск NFT-колекцій.

Раніше співзасновник Ethereum Віталік Бутерін назвав появу протоколу біткоїн-надписів сигналом про повернення в блокчейн «культури творців».

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version