ЗМІ: До Квон перевів у готівку 9,64 BTC

Співзасновник Terraform Labs До Квон перевів 9,64 BTC (за курсом на момент написання понад $162 000) з Luna Foundation Guard на адресу на криптовалютній біржі Binance. Про це повідомляє корейське видання Digital Asset.

Експерти відстежували ончейн-активність Квона протягом 7 місяців з моменту краху екосистеми Terra. 8 листопада Квон, який переховується у Сербії, переказав біткоїни з двох гаманців некомерційної організації LFG на Binance, а згодом перевів їх у готівку, скориставшись біткоїн-банкоматом.

Згідно з CoinATMRadar, на території Сербії знаходяться всього три таких автомати, два з яких – у столиці Белграді.

Дані: CoinATMRadar.

Правоохоронці Південної Кореї повідомляли, що співзасновник Terraform Labs переховується в Європі від слідства, адже вдома його підозрюють у порушенні закону про капітали. За інформацією ЗМІ, правоохоронці ведуть перемовини з сербською стороною.

Нагадаємо, що у травні екосистема Terra раптово зазнала краху. Суд Сеулу видав ордер на арешт До Квона. Згодом прокуратора Південної Кореї звернулася до Інтерполу з запитом на пошук та арешт гендиректора Terraform Labs. За даними Bloomberg, міжнародна організація видала red notice стосовно Квона.

Чому Luna та Terra USD швидко знецінилися, досліджуємо у нашому ексклюзиві:

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK