Bitget розіграє понад $100 000 на честь оновлення white paper токена BGB

Криптовалютна біржа Bitget випустила оновлену версію white paper токена Bitget Token (BGB). На честь події платформа розіграє 300 000 BGB ($120 000 на момент публікації). Про це повідомляється у блозі торгового майданчика.

Акція триватиме до 29 квітня, 13:00 за київським часом. Для участі потрібно:

Для відповіді на одне запитання знадобиться 10 BGB. За кожну правильну відповідь криптобіржа нараховує лотерейний білет. Максимальна кількість білетів на користувача — 50.

Організатори оберуть переможців випадковим чином й оголосять результати 29 квітня о 13:05 за київським часом. Приз за перше місце становитиме до 60 000 BGB ($24 000).

BGB — це utility-токен екосистеми Bitget на блокчейні Ethereum. Біржа надає власникам токенів знижки на торгові комісії та виведення коштів, а також можливість обирати проєкти для лістингу та отримувати доступ до них на Launchpad та Launchpool.

На момент публікації BGB торгується на Bitget за ціною $0,40. Токен входить до ТОП-10 токенів централізованих бірж за версією Coingecko із добовим обсягом торгів понад $10 млн.

27 квітня відбудеться лістинг BGB на криптобіржі Bitfinex. Трейдерам будуть доступні торги в парах до долара США та стейблкоїну Tether (USDT). Bitget — криптовалютна біржа з підтримкою спотової та ф’ючерсної торгівлі, копітрейдингу, індексних контрактів, а також P2P- та OTC-угод.

Раніше Bitget та блокчейн-розробник Core DAO уклали стратегічне партнерство й анонсували запуск інвестиційного фонду на $200 млн. Кошти підуть на розвиток dapps екосистеми Core. 

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK