Bitget уклала партнерство з кастодіальним сервісом Copper

Криптовалютна біржа Bitget інтегрує рішення постачальника послуг зі зберігання цифрових активів Copper і приєднається до мережі ClearLoop. Про це повідомляється у блозі торгової платформи.

Завдяки партнерству інституційні клієнти Bitget зможуть зберігати цифрові активи в інфраструктурі Copper та одночасно торгувати ними у режимі реального часу.

Активи користувачів будуть депонуватися на Copper та прив’язуватись до облікових записів Bitget. Біржа миттєво відобразить ці баланси та дозволить торгувати 450 криптовалютами та токенами.

«Інвестори завжди шукають способи захисту своїх активів та оптимізації торгівлі. Партнерство з Copper є черговим прикладом наших постійних зусиль щодо підвищення довіри інституційних клієнтів до криптоіндустрії», — заявила генеральна директорка Bitget Грейсі Чен.

Bitget стане шостою біржею, яка приєднається до мережі ClearLoop у 2023 році. На сьогодні її інтегрували понад 30 торгових платформ, включаючи Bitfinex, Bitstamp, Deribit та OKX.

«Надання клієнтам можливості торгувати на біржах безпосередньо зі сховища Copper є важливим кроком в інституціоналізації ринків цифрових активів. Ми впевнені, що співпраця з Bitget допоможе нам і надалі підвищувати стандарти для криптоіндустрії», ― прокоментував генеральний директор Copper Дмитро Токарєв.

Bitget ― криптовалютна біржа з підтримкою спотової та ф’ючерсної торгівлі, копітрейдингу та P2P-угод. Платформа підтвердила баланси користувачів за допомогою дерева Меркла та збільшила фонд захисту трейдерів до $300 млн.

Раніше Bitget запустила нову реферальну програму з винагородами до 9000 USDT та анонсувала акцію «Супер Аірдроп» для власників BGB.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK