CEO Coinbase: біржа може покинути США на тлі невизначеності в регулюванні

Криптовалютна біржа Coinbase, що базується в США, може змінити юрисдикцію через невизначеність у нормативному середовищі для галузі. Про це заявив генеральний директор платформи Браян Армстронг, пише CoinDesk

«Я думаю, що США мають потенціал для того, щоб стати важливим ринком для криптовалют, але зараз ми не бачимо такої нормативної чіткості, яка нам потрібна”, — сказав він.

Армстронг зазначив, що у разі, якщо у регулюванні сектору в США за декілька років нічого не зміниться, компанії “доведеться розглянути можливість інвестування в інші частини світу”.

Раніше він вже казав, що США ризикують відстати від інших країн через чинну політику SEC.

Голова Coinbase також вказав на переваги Великої Британії щодо нормативної чіткості. В першу чергу, на його думку, такою є існування одного регулятора замість двох у США — CFTC і SEC.

«Майже кожні кілька тижнів ми маємо суперечливі заяви від керівників CFTC і SEC – як бізнес буде працювати в такому середовищі? Ми просто хочемо мати чіткий звід правил», — заявив Армстронг.

Раніше SEC повідомила Coinbase про підозру в порушенні законів стосовно цінних паперів, внаслідок чого регулятор может висунути біржі обвинувачення. 

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK